GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "càlcul_mental"
divi3.swf
divi3.swfTermes de la divisió i càlcul mental4295 veces vistaGenera exercicis on s'ha d'identificar el termes de la divisió i fer el càlcul mentalment.
canvpos.swf
canvpos.swfIdentifica l'ordre correcte4752 veces vistaGenera exercicis on a partir de sèries de nombres s'ha d'identicar el que no tenen la posició correcta.
femsum8c.swf
femsum8c.swfSuma de sumas7240 veces vistaGenera ejercicios en los que hay que calcular tres sumas y posteriormente la suma total de los resultados.
femsum7.swf
femsum7.swfTroba la suma4728 veces vistaGenera exercicis en què s'ha escollir d'una llista la suma que correspon al resultat.
domin1.swf
domin1.swfGENERADOR CALCULA AMB EL DOMINÓ13858 veces vistaAquesta aplicació pot ser utilitzada per a practicar el càlcul mental. Una vegada es calculen la quantitat total de punts de les fitxes i fent clic en el botó baixar cortina, s'activa un comptador de temps que ens informarà dels segons que s'han trigat a resoldre l'activitat. També es pot utilitzar amb la pissarra digital per a treballar l'estimació de quantitats. En aquest cas el professor preguntarà als alumnes en quina secció de les dues hi ha més punts i deixarà un temps abans de baixar la cortina.
gconpir.swf
gconpir.swfGENERADOR DE PIRÀMIDES DE SUMES15613 veces vistaGenera exercicis interactius de tipus joc de càlcul mental.
       
6 archivos en 1 página(s)