GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "operacions"
petitsp2.swf
petitsp2.swfDescobreix l'operació del problema4321 veces vistaGenera de forma aleatòria problemes on s'ha de identificar l'operació correcta
parsecre.swf
parsecre.swfParaula secreta7204 veces vistaJoc que genera exercicis per practicar la prioritat de les operacions de suma, resta i multiplicació. Amb els resultats de les operacions es podrà esbrinar les lletres de la paraula secreta que s'ha d'escriure i fer la corresponent comprovació.
comdafa1.swf
comdafa1.swfCompleta les dades que falten (suma i resta de nombres enters)7124 veces vistaGenera exercicis en els que s'ha de completar els nombres enters que falten en les operacions.
openters1.swf
openters1.swfOperacions amb nombres enters11520 veces vistaGenera exercicis de suma i multiplicació amb nombres enters
fracoc1.swf
fracoc1.swfOperacions combinades amb fraccions10368 veces vistaAplicació que genera exercicis d'operacions combinades amb fraccions.
nenters2.swf
nenters2.swfOperacions de resta i suma de nombres enters amb parèntesis8061 veces vistaGenera exercicis de resta i suma de nombres enters amb parèntesis
copasa1.swf
copasa1.swfCobraments, pagaments i saldo5492 veces vistaAplicació que te com a objetiu practicar les operacions relacionades amb els cobraments, pagaments i saldo. Es treballa també la suma i resta dels nombres enters.
despol1.swf
despol1.swfDescomposició polinòmica d'un número5248 veces vistaGenera exercicis d'operacions sobre la descomposició polinòmica d'un número.
combuits1.swf
combuits1.swfOperacions amb signes7116 veces vistaGenera exercicis per practicar les operacions on s'han d'aplicar les regles dels signes.
calment3.swf
calment3.swfCàlcul mental 39093 veces vistaGenera operacions en les que s'ha de resoldre el minuend o subtrahen d'una resta.
calment2.swf
calment2.swfCàlcul mental 27633 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes però en alguns casos es dona el resultat i s'ha de resoldre el altres dos termes de l'operació.
calment1.swf
calment1.swfCàlcul mental 17445 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes. El programa permet comprovar i esborra les errades.
igualres1.swf
igualres1.swfEl mateix resultat 17591 veces vistaGenera exercicis de càlcul mental de suma i resta on s' ha de buscar el mateix resultat entre varies operacions.
igualres2.swf
igualres2.swfEl mateix resultat 26875 veces vistaGenera exercicis de càlcul mental de multiplicació i divisió on s'ha de buscar el mateix resultat entre varies operacions.
bomboll1.swf
bomboll1.swfCaçar bombolles (taules de multiplicar)9018 veces vistaJoc per repassar i practicar les taules de multiplicar. L'aplicació genera operacions de multiplicar i s'ha d'identificar la solució correcta entre tres. S'ha d'evitar tambén tocar el tauró.
joc3.swf
joc3.swfMiniParchis Matemàtic10425 veces vistaJoc semblant al parchis per a practicar a la PDI operacions de contar i sumar.
fs.swf
fs.swfCanvia el signes. Ver (català)12562 veces vistaAplicació que genera exercics amb tres operacions en les que s'han de canviar els operadors per a quadrar el resultat.
     
17 archivos en 1 página(s)