GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "quantitat"
petrestes.swf
petrestes.swfPetites restes6128 veces vistaInteractiu per introduir els més petits en l'operació de la resta. El programa representa mitjançant dibuixos les quantitats numèriques
abac2.swf
abac2.swfÀbac 210373 veces vistaAplicació que genera exercicis on s'ha d'interpretar les quantitats representades en un àbac.
domin1.swf
domin1.swfGENERADOR CALCULA AMB EL DOMINÓ13956 veces vistaAquesta aplicació pot ser utilitzada per a practicar el càlcul mental. Una vegada es calculen la quantitat total de punts de les fitxes i fent clic en el botó baixar cortina, s'activa un comptador de temps que ens informarà dels segons que s'han trigat a resoldre l'activitat. També es pot utilitzar amb la pissarra digital per a treballar l'estimació de quantitats. En aquest cas el professor preguntarà als alumnes en quina secció de les dues hi ha més punts i deixarà un temps abans de baixar la cortina.
gmesgran.swf
gmesgran.swfGENERADOR D' EXERCICIS DE COMPARACIÓ DE QUANTITATS19313 veces vistaGenera exercicis de comparació de quantitats (<, >, =) per a practicar o imprimir.
gunnou.swf
gunnou.swfGENERADOR D'EXERCICIS DE CAL·LIGRAFIA DEL NOMBRES (1-9)14735 veces vistaGenera fitxes per a practicar la cal·ligrafia dels nombres de l'1 al 9 i també el concepte de quantitat.
comgrafic.swf
comgrafic.swfGENERADOR COMPTA I COMPLETA GRÀFICS11284 veces vistaGenerador de fitxes. Consta d'una fitxa interactiva que genera quantitats diferents de boles de colors. L'activitat consisteix en comptar-les i representar-les en unes gràfiques de barres. També es poden generar fitxes per a imprimir-les en paper. És adequada per a iniciar-se en la representació gràfica de quantitats.
       
6 archivos en 1 página(s)