GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "restes"
restes3c.swf
restes3c.swfDescubre el minuendo, el sustraendo y el resto5003 veces vistaGenera ejercicios de restas en las que hay que calcular el minuendo en unas, y el sustraendo y resto en otras.
compser2.swf
compser2.swfSèries de sumes i restes3586 veces vistaGenera exercicis de sumes i restes
podenfer.swf
podenfer.swfRestes amb nombres naturals i nombres enters5309 veces vistaGenera exercicis on s'ha d'identificar quan es poden fer restes amb nombres enters i/o naturals
petrestes.swf
petrestes.swfPetites restes6082 veces vistaInteractiu per introduir els més petits en l'operació de la resta. El programa representa mitjançant dibuixos les quantitats numèriques
petrestesc.swf
petrestesc.swfPequeñas restas8428 veces vistaInteractivo para introducir a los más pequeños en la operación de la resta. El programa representa las cantidades mediante dibujos.
nenters2.swf
nenters2.swfOperacions de resta i suma de nombres enters amb parèntesis8061 veces vistaGenera exercicis de resta i suma de nombres enters amb parèntesis
operfle1.swf
operfle1.swfSumes i restes de nombres enters9711 veces vistaAplicació que genera diferents fletxes de color amb valors positius i negatius. L'activitat consisteix a anar sumant o restant segons el color de les fletxes.
fotosfal.swf
fotosfal.swfTinc, en falten...10608 veces vistaGenera exercicis de problemes de sumes i restes.
calment2.swf
calment2.swfCàlcul mental 27633 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes però en alguns casos es dona el resultat i s'ha de resoldre el altres dos termes de l'operació.
calment1.swf
calment1.swfCàlcul mental 17445 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes. El programa permet comprovar i esborra les errades.
restem2.swf
restem2.swfRestem?7452 veces vistaJoc de càlcul mental de restes. S'ha d'escollir la solució d'entre 11 opcions.
       
11 archivos en 1 página(s)